autoshow 2010 / ankara

Başkentin 2. autoshow'u !
Ankara'da İlk kez 2006'da düzenlendikten sonra uzun bir ara veren ve 4 yıl sonra ikincisi düzenlenen autoshow 5-13 haziran tarihleri arasında Altınpark Anfa Expo Center'da başladı.

fuar saatleri: 12.00-20.00
fuar bileti: 8 TL (biletix ve kapıda)


Dört yıl aradan sonra tekrar düzenlenmesi sevindirici bir gelişme olmasına ve açılışta Melih Gökçek'in önümüzdeki sene yeni fuar alanında daha iyi bir fuar gerçekleştirileceğini söylemesine rağmen bu seneki fuar ile ilgili söyleyebileceğim ilk şey Türkiye'nin Başkentine yakışmayan bir fuar olması. Tabi ki İstanbul'da düzenlenen  ve uluslararası statüye kavuşan autoshow İstanbul ile karşılaştıracak değilim fakat Ankara'da daha iyi bir otomobil fuarı olmalıydı diye düşünüyorum.

Fuar alanı Anfa Expo Center'ın 2 küçük salonundan ibaret (otomobil fuarı için küçük). İşin ilginci bu küçük salonlar bile tam olarak dolu değildi. Fuara sadece birkaç marka tüm distribütör bazında katılmış (renault, chevrolet, hyundai, ford, nissan), araba almayı düşünen ve bu markalar ile ilgilenenler için  faydalı olabilir fakat bir otomobil fuarından daha büyük beklentisi olanlar için yeterli değildi tabi ki. Bu açığı kapatmak için sağdan soldan toplanmış (veya bir otomotiv şirketinden kiralanmış) gibi görünen birkaç spor ve lüks araç dahil edilmiş;      lamborghini, ferrari, corvette, mercedes E250 coupe, BMW X6, audi Q7. Sağdan soldan toplanmış veya kiralanmış diyorum çünkü hepsi plakalıydı (ferrari bile)

klasik araç klüplerinin katkısıyla fuarda çok sayıda klasik araç bulunuyordu; cadillac, chevrolet, mercedes, vb. modelleri.

bunların haricinde fuar alanının girişinde birkaç off-road aracı ve fuar alanının arkasında küçük bir bölümde birkaç modifiyeli araç bulunuyor.

fotoğrafları büyütmek için tıklayın




































autoshow 2010 fotoğrafları resimleri ankara otomobil araba fuarı ferrari lamborghini audi q7 mercedes bmw resimleri fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder